Professionell tandvård i Göteborg

Hos oss blir ni omhändertagna av ett väletablerat tandläkarteam med mångårig erfarenhet.  Majoriteten av våra patienter kallas för regelbundna rutinkontroller och förebyggande tandvård. Detta är viktigt för att upprätthålla en god tandhälsa och allmän hälsa. Just nu tar vi emot nya patienter. Vi tar även emot remisser från andra tandläkare gällande implantat, kirurgiska ingrepp m.m. Välkomna till oss på Vasaplatsen 3 i centrala Göteborg!

 

Vasa Tandvård - ett självklart val när det kommer till tandläkare i Göteborg!

Tandblekning

Hos oss framställer vi blekskenor som du använder hemma. Detta är ett säkert sätt som minimerar risken för biverkningar. Enstaka tänder kan behöva blekas på annat sätt för att få ett optimalt resultat.

Estetisk Tandvård

Vi på Vasa Tandvård erbjuder estetisk tandvård och utför regelbundet blekning, kronor och skalfasader. Vi utför även blästring av missfärgningar med Airflow.

Tandhygienist

Vår tandhygienist hjälper dig att rengöra dina tänder och tar bort tandsten samt missfärgningar.

Tandimplantat

Idag är implantatbehandling en vanlig behandling när man saknar tänder. Den saknade tanden ersätts med en titanskruv som opereras i käkbenet istället för din tandrot.

Kirurgi

Vi har lång erfarenhet av kirurgiska ingrepp såsom att operera bort visdomständer och utföra biopsier. Vi utför även implantatkirurgi.

Bettskenor

Gnisslar du tänder eller är spänd i käkarna så kan du behöva en bettskena för att minska belastning och slitage på tänderna.

Tandreglering

Vi samarbetar med Vasa Ortodonti när det kommer till tandreglering. Där får ni hjälp av experter på tandreglering och tandställningar. Gå gärna in på deras hemsida och läs mer om deras behandlingar.

Akut tandvård

Har du akuta besvär så tar vi emot dig inom ordinarie öppettider.

Övrig tid hänvisar vi till privattandläkarjouren tel: 031-16 54 49

Tandvårdsrädsla

Vi är måna om att du som upplever obehag skall vara trygg med den behandling som utförs. Det är viktigt för oss att du är välinformerad och får vara delaktig i planeringen av din behandling. Berätta gärna vad det är du inte gillar eller känner är obehagligt.

Kontakta oss så hjälper vi dig!